top of page
Forfatterens bildeIngar Næss

Reisetips med barn i Marbella

Når du er på ferie i Marbella med to små barn, er det mange barnevennlige utflukter og aktiviteter du kan nyte sammen. Her er noen forslag:


1. Selwo Aventura

- Dette er en dyrepark med over 200 forskjellige arter, inkludert elefanter, løver og giraffer. Barna kan også prøve seg på små eventyr som taubaner og klatring. Det er en morsom og lærerik dag for hele familien.


2. Marbella’s strender

- Marbella har mange flotte, familievennlige strender. Playa de la Fontanilla og Playa de Cabopino er spesielt populære blant familier, med roligere vann og fasiliteter som solsenger og lekeområder.


3. Båttur

- Ta en båttur fra Puerto Banús. Det finnes ulike alternativer som er tilpasset barn, inkludert båter med glassbunn der man kan se fiskene under vann. En kort båttur kan være spennende for de små.


4. Parque de la Alameda

- Denne vakre parken i Marbella sentrum er perfekt for en avslappende dag ute. Her kan barna leke, og det er også fontener og skyggefulle områder hvor dere kan ta en pause fra solen.


5. Aventura Amazonia

- Hvis barna er eventyrlystne, kan dere besøke Aventura Amazonia i Elviria. Dette er en klatrepark som tilbyr ulike hinderbaner og zip-liner, tilpasset ulike aldersgrupper.


6. Bioparc Fuengirola

- Bioparc er en moderne dyrepark i nærliggende Fuengirola. Parken har en “immersiv” stil, der dyrene lever i miljøer som ligner deres naturlige habitat. Parken er liten nok til at de små ikke blir slitne, men likevel spennende nok til å holde dem underholdt.


7. Acuatico Mijas

- Dette er et vannpark i nærheten av Marbella. Den har mange barnevennlige vannsklier, lekeområder og bassenger som er perfekte for små barn.


8. Museo del Bonsai

- Dette unike museet i Marbella viser frem en imponerende samling av bonsaitrær. Det er en rolig og vakker opplevelse for både voksne og barn, spesielt de som liker natur.


9. Mariposario de Benalmádena

- Sommerfuglhagen i Benalmádena er en fascinerende utflukt der barna kan oppleve hundrevis av sommerfugler som flyr fritt rundt dem. Det er også en avslappende og lærerik opplevelse


10. Bici-tur langs strandpromenaden

- Lei sykler eller barnevennlige sykler (f.eks. sykler med barnesete) og ta en rolig sykkeltur langs strandpromenaden. Det er en fin måte å se byen på, og dere kan stoppe for is eller en pause ved en av de mange lekeplassene langs ruten.


Dette er bare noen av de mange mulighetene Marbella tilbyr for familier med små barn. Regionen har en avslappet og familievennlig atmosfære, så du vil finne mange aktiviteter og utflukter som passer hele familien.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page